KATALOZI

Da li tražite ideje za rasvjetu i trebate više informacija? Zbog toga smo omogućili da naši katalozi budu dostupni na internetu. Jednostavno, pregledajte naš online katalog na računaru ili tabletu kako biste otkrili našu široku paletu svetiljki sa mnogim novim trendovima. Takođe možete jednostavno zatražiti neke od naših publikacija na mreži i kao i zahtjevati kopiju kataloga putem pošte

NEW BIG WHITE 2019

Novi BIG WHITE 2019 nudi vam više od 3.500 proizvoda na 864 stranica. Pored klasičnog asortimana proizvoda, drago nam jE predstaviti i 500 noviteta kako bismo istakli vaše enterijere i eksterijere. Inspirisani smo vrhunskim dizajnom i tehnološkim trendovima kao još jednom možemo da se pohvalimo sa našim dokazanim kvalitetom, brzoj isporuci i sniženim cijenama za više od 1000 proizvoda. Ovdje možete preuzeti kompletan katalog ili pojedinačne teme. Uživajte na putu prepunom otkrića!

POČNITE SEZONU SA SLV-om

DIJELOVI NAŠEG KATALOGA IZ 2018 Zbog većih zahtjeva u proljećnoj sezoni, imamo za Vas pravi asortiman namjenjen vanjskoj montaži i osvjetljavanju. Usklađivanjem vaših potreba, predstavljamo zgodnu online verziju. Može Vam poslužiti kao izvadak iz našeg prošlogodišnjeg glavnog kataloga BIG WHITE 2018. Uključuje preko 200 stranica sa inovativnim svetiljkama kao popularnim dizajnerskim elementima za instalacije na otvorenom.

BIG WHITE 2018

Glavni katalog Zadovoljni smo što smo Vam predstavili više od 500 novih proizvoda u BIG WHITE 2018. Inspirisani najnovijim trendovima u dizajnu i tehnologiji, pokazaćemo vam kako napraviti sobe i okruženja kao i sjaj u novom svjetlu. Naš portfolio kombinuje dekorativne elemente i izuzetnu funkcionalnost - plus pametna mrežna rešenja za kontrolu svetiljki i drugih tehničkih komponenti. Sa nama se uvek možete osloniti na testiran kvalitet, brzu isporuku i poštene cene. Nadamo se da ćete se zabaviti na putu otkrivanja rješenja za Vaš poslovni prostor ili ugodnu kućnu atmosferu.

DASAR® PREMIUM

Montaža podnih svjetiljki - brošura Mnoge prednosti i informacije o proizvodu za visokokvalitetnu ugradnju su prikazane na 8 stranica.

99% Dostupnost artikala

Dostava u roku od 48h

5 godina garancije

Njemačka kvaliteta