SLV - SA NAMA ĆETE UPOZNATI NOVE MOGUĆNOSTI RASVJETE

Željeli bismo podijeliti mnoge mogućnosti koje vam se pružaju. Napravili smo potpuno novo iskustvo - ne samo kada je u pitanju dizajn sobe, već i u smislu usluge, brze isporuke, visoke kvalitete i fer cijena.

RAZMIŠLJAMO DUGOROČNO

MAKSIMALNA KVALITETA ZA BUDUĆNOST PROVJERENIH RJEŠENJA.

Želimo da dugoročno uživate u blagodatima naših proizvoda. Iz tog razloga koristimo najvišu kvalitetu standarda - od idejnog razvoja s dizajnerima iz cijele Europe u našim testnim laboratorijama Übach-Palenbergu i Šangaju gdje se svi naši proizvodi temeljito provjeravaju i odobravaju. Većina našeg razvoja proizvoda odvija se u Njemačkoj, uz potporu naše podružnice u Aziji. Što se nas tiče, dugoročno razmišljanje također znači neprekidno razvijanje naših proizvoda i rad na novim rješenjima kada je riječ o prilagodbi novih tehnologija i standarda, inteligentnom upravljanju i umrežavanju uređaja.

WE MAKE IT SIMPLE

VAŠ POUZDAN PARTNER

Ako odlučite koristiti naše proizvode nema potrebe da sami sebi postavljate pitanja. Zbog toga smo dostupni telefonom ili e-poštom kako bismo Vam pomogli odabrati prave proizvode ili se baviti mogućim problemima. Čim dovršite vašu narudžbu, naš logistički centar započinje rad punom brzinom. Proizvod ćemo isporučiti u roku od 24 sata u Njemačkoj, a unutar 48 sati u mnogim drugim europskim zemljama. To je moguće jer je 98% naših proizvoda uvijek na zalihama !!!

POSLOVNOST PRIJE SVEGA

CIJENA I PERFORMANSE U PERFEKTNOJ HARMONIJI

Znamo da rasvjeta može učiniti bilo koji okoliš privlačnijim. Zato želimo pružiti svima pravu rasvjetu. Od jednostavnih i jeftinih rasvjetnih tijela do proširivih sistama rasvjete sa nama ćete stvoriti jedinstven ugođaj u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Ukratko: kombiniramo visoku kvalitetu, najnoviji dizajn, maksimalnu izvedbu isporuke i buduću pouzdanost po cijeni koja zadovoljava vaše zahtjeve.

DOBAR RAZLOG ZAŠTO IZABRATI SLV

Željeli bismo podijeliti mnoge mogućnosti koje vam rasvjeta može pružiti. Bilo da se radi o stambenim prostorima, uredima, hotelima, gastronomskoj ponudi ili sajmu - već 40 godina radimo na inovacijama u zatvorenim i otvorenim prostorima. Kao snažna podrška održavamo dugoročne odnose s našim partnerima na četiri kontinenta s 600 zaposlenih i vršimo isporučujemo u više od 100 zemalja.

99% Dostupnost artikala

Dostava u roku od 48h

5 godina garancije

Njemačka kvaliteta